Библиографска справка на трудовете на проф. д-р Атанас Натев - Пискюлийска, Стефка; Даскалова, Красимира (Годишник на Софийския университет "Св. Климент Охридски" - Исторически факултет, 1993)
Тук е дадена библиография на трудовете на проф. д-р Атанас Натев. Проф. Натев — виден български учен, специалист по остетика, литературен теоретик, изкуствовед, културолог, лауреат на престижната награда "Хердер". Библиографията отбелязва неговата шестдесета годишнина.